Портрети

Креативни, тематични, лични или семейни

Професионални портрети на вас и вашето семейство – със или без повод. Могат да бъдат на различни локации, според повода и предпочитанието ви. Могат да се изработят декори спрямо темата на сесията. Към сесията може да се включат грим и прическа.

Цените започват от 180лв. 

Продуктова и кулинарна фотография

Дигитално представяне, брандинг и рекламна визия

Снимките на неутрален фон са достатъчни за предтавяне на някои продукти, но дигиталното пространство вече изисква повече контекст в едно изображение. Стремим се да разкажем за всеки продукт важните неща, да покажем най-добрите му страни и качества, това което го отличава от конкуренцията. Също много важен елемент е ползвателя му и какъв е неговият живот и бит, за да можем да покажем как ще изглежда продуктът там.

Цените започват от 60лв. 

Бизнес портрети

На работното място или в студио

Предстои ви стартирането на собствени бизнес или просто търсите работа – вашият портрет е първото, което виждат потенциалните ви нови работодатели или бъдещи клиенти. Представянето ви пред тях е важно да бъде най-доброто, да ви представя като човекът, който сте – сериозен професионалист, креативен и забавен или пък мотивиран и ведър.

Цените започват от 60лв.

Какво друго?

Ваучер за подарък

Не само Коледа е време за снимки. Освен всичко описано до тук, от нас можеш да вземете и незабравим подарък – персонализиран ваучер за подарък. Подарете цялото изживяване на някой близък, който заслужава един ден за себе си или знаете, че това е единственият начин да застане пред камерата.

Цената на ваучера се определя сред кратка консултация за това какво искате да бъде включено и какъв е вашият бюджет. 

Лични празници и събития

Можете да се свържете с нас за заснемане на лично или корпоративно събитие – рожден ден, дипломиране или годеж, както и конференции и обучения. 

Цените започват от 150лв. 

group of women posing for photograph making heart shape with hands, red dresses, smiling, event

Спомени...

Какво ще намерят близките ви един ден, когато ви няма на този свят? Ще имат ли запечатани ценните им житейски моменти, заедно с вас? Ще могат ли да ви виждат в най-добрата ви светлина, когато им липсвате? Снимаме децата си, домашните си любимци и хубавият залез, но чакаме да свалим онези 5кг, за да се снимаме и ние, а времето е еднопосочна улица и може да се окаже, че ние почти не присъстваме на снимки. 

Важно е.