christmas decor with a couple in a fun pose

Подари Коледна фотосесия

за своето семейство или като Коледен подарък

На разположение в нашето студио са 3 декора, в различни цветове и стилове, които да създават уютна и красива коледна атмосфера. Подходящи са за деца и за възрастни. Вярваме, че не декорите са нещото, което ще направи снимките красиви и неповторими, а вие, вашето семейство и любими хора. Декорите ни са създадени от истински предмети, които могат да се пипнат, преместят и децата да могат да играят и да се забавляват. Духът на коледа не трябва да отнема от вниманието върху ВАС. Запазете спомена за точно тази Коледа, защото тя никога няма да се повтори точно по същия начин – догодина ще сме се променили и ще сме изживели още една година изпълнена с емоции и преживявания.

Вижте какво ви очаква

Весело, различно, роматично, сериозно или забавно, настроението е важна част от снимането. Елате, за да разтоварите напрежението и да се видите в по-различна светлина или пък да си бъдете себе си и да запечатате тези моменти за бъдещето. След години ще разглеждате снимките с близките си и ще им разказвате какво се е случило през тази година и как сте преминали през трудностите и какви успехи сте имали, кой е бил най-емоционалният ви момент. 

Основният ни декор е абстрактна “елха” от рециклирани стари столове украсени богато. 

 

Вторият ни декор е в по-скоро семпъл винтидж стил и топли тонове. 

 

Третият ни декор се състои основно от голям коледен венец в натурални цветове. 

Важните подробности

Цени, дати, дрехи и всичко, за което сме се сетили

Коледна кампания 2022 ще започне на 1.11.2022 и ще продължи и през Януари 2023.

Коледният пакет е само един и важи за едно семейство.


Цената на фотосесията е 180лв и включва 10 обработени кадъра, които избирате вие от онлайн галерия, за която ще получите линк няколко дни след фотосесията.
Стандартната продължително на фотосесията е 1 час, като към всяка фотосесия можете да добавите грим и прическа, които са с допълнителна продължителност и се заплащат отделно. 

Цени грим – 55лв, прическа 25-60лв според сложността на избраната прическа.

 

При желание, всяко семейство може да си закупи допълнителни снимки над пакета. Цената за допълнителен кадър е 15лв./бр. Необработени снимки не се предоставят под никаква форма. Готовите снимки изпращаме онлайн чрез линк за сваляне.

 

 

Всички фотосесии заснети до края на м.Ноември ще бъдат готови и изпратени преди Коледа. Фотосесиите заснети през месец Декември ще са готови след празниците. Молим ви да бъдете бързи със селекцията, за да има достатъчно време за обработка.

След като сте готови с финалната селекция на кадрите, от следващия работен ден започва да тече срокът за обработка на избраните от вас кадри, който e 10 работни дни.

 

 

В студиото се допускат животни, но е необходимо да ни предупредите за това и да разговаряме за нравите и спецификите на животното. 

 

Няколко неща и за децата, които да имате предвид:

При избора на час, съобразете се с режима на детето, за да има настроение. Не записвайте час във време, в което детето обикновено спи или е време за хранене.
Ако детето/децата не са в настроение или са болни, моля, обадете се, за да запишем друг час. В противен случай резултатът няма да бъде такъв, какъвто искате и очаквате. Болни деца няма да бъдат допускани в студиото.

При избора на дрехи, съобразете визията на цялото семейство, но не предвиждайте твърде много варианти, защото от опит знаем, че децата не обичат преобличането. В студиото не разполагаме с типично коледни дрехи, но имаме семпли рокли, които са на разположение на дамите.

 

Какво е нужно за да запишете час за фотосесия:

 

Попълнете формата или ни пишете съобщение във Фейсбук страницата ни, за да обсъдим възможните дни и часове.

Оставете телефон за връзка с Вас, за да ви се обадим за консултация
Напишете ни името на децата и тяхната възраст, за да сме подготвени, когато дойдете.
Напишете ни всичко, което смятате за важно да знаем за вас преди сесията.

Разгледайте снимките на декорите ни и подберете дрехи, които да си подхождат. Ние с радост ще помогнем за избора – можете да ни изпратите снимки на дрехите, които сте подбрали. 
За сесията е необходимо да си носите чисти обувки. Понякога снимаме и по чорапи, може да предвидите и тях. 

Какво друго?

Ваучер за подарък

Можете да вземете и незабравим подарък – персонализиран ваучер за подарък. Подарете цялото изживяване на някой близък, който заслужава един ден за себе си или знаете, че това е единственият начин да застане пред камерата.

Цената на коледния ваучер е 180лв. По ваше желание можем да включим и други услуги сред кратка консултация за това какво искате да бъде включено и какъв е вашият бюджет.

Картички

или календар?

Да гледаме цяла година коледната снимка на календара не ни изглежда толкова привлекателно като идея, за това решихме да направим коледни поздравителни картички с вашите снимки. Можете да ги подарите на близките за празника. Но ако предпочитате каледнар, изработваме индивидуален дизайн еднолистови календари. 

Цената на картичките е 3лв/бр.

Духът на миналите Коледи

Спомени...

Какво ще намерят близките ви един ден, когато ви няма на този свят? Ще имат ли запечатани ценните им житейски моменти, заедно с вас? Ще могат ли да ви виждат в най-добрата ви светлина, когато им липсвате? Снимаме децата си, домашните си любимци и хубавият залез, но чакаме да свалим онези 5кг, за да се снимаме и ние, а времето е еднопосочна улица и може да се окаже, че ние почти не присъстваме на снимки. 

Важно е.