Ирина и Саш Криейтив Студио

Здравейте, казвам се Ирина Димитрова и съм фотографът зад Саш криейтив студио. Започнах работа през 2008г. в едно фотостудио в гр. София и благодарение на екипа, научих много за фотографията, професионалната обработка и магията на спомените. През 2020г. отворих своето студио за фотография и дизайн. 

Завършила съм Инженерен дизайн в ТУ София и обожавам да творя, както с камера, така и с ръцете си. Много от нещата в студиото съм изработила сама. Вярвам, че фотографията е прекрасна медия, чрез която да запазим моменти от своето кратко съществуване на земята за нас и близките ни, така и да ни даде шанс да се видим в различни роли и да изживеем различни емоции. Фотографията може да бъде освен всичко и терапия. 

Повече за студиото

Намира се в гр. София, но това не означава, че само там можем да снимаме

Студиото се намира в ж.к. Дървеница, гр. София, но почти всичко от него пътува къде ли не. Често локацията не е съвсем удобна или концепцията за снимки изисква да бъдем на друго място. Това е възможно и го правим често. През 2022г. планираме дори изненада в тази насока – очаквайте да обявим тук и в социалните мрежи. 


Всички наши декори се проектират и изработват от нас. Не използваме напечатани фонове – нашите са ръчно рисувани или изчистени. Можем да изработим фон специално за вашата сесия – само ни споделете идеите си и ни дайте време за изработка. Вярваме, че в снимката сте важни вие и вашата емоция и декорите не трябва да отнемат излишно от вниманието към вас.

Екипът, с който работим включва гримьор, фризьор, продуктови и графични дизайнери. 

Последвайте ни в Инстаграм и Фейсбук