Подари персонализирана картичка и ваучер на мама, почти като едно време

или на баба, на кака, на леля..

Подари персонализирана картичка и ваучер на мама, почти като едно време

или на баба, на кака, на леля..

Подаръкът за осми март, който всяка дама и всяка мама ще оцени! Заповядай на мини фотосесия, която ще превърнем в персонализирана картичка, символ на твоята любов! Мини сесиите ще се проведат в рамките на два дни – 24.02-25.02.23 г., а готовите картички със снимки ще можеш да получиш в срок от 5-6 работни дни. Очакваме те в студиото на Sash Creative Studio в София на ул.“Канарче“8. Направи незабравим жест към любимата жена в живота ти! Няма значение на каква възраст си, със сигурност имаш поне 1 много важна жена в живота си. Жените обичат емоционални подаръци и тук сме добавили към картичката ваучер за 40 лв. отстъпка от всички наши услуги. Така ще й дадеш възможност да запише час за нейна лична фотосесия, в която да се почувства още по-специална.

Персонализиран дизайн на всяка от 4-те картички. 

Избираш до кого и с какво послание, а ние го правим красиво.

Ваучер с отстъпка

Ваучерът за подарък е на стойност 40 лв. и може да се изполва от притежателя му най-късно до 30.09.2023г. Важи за всички наши услуги и продукти, при поръчки на стойност над 100 лв. 

Важните подробности

Дните за снимки за тези мини фотосесии са само 24.02 и 25.02. Сесията отнема между 15 и 30 мин., за това молим да не закъсняваш и да изчакваш, ако има някой преди теб.  

За студиото е необходимо да си носиш чисти обувки, а понякога снимаме и по чорапи. 

Цената е 50 лв. и включва 1-2 обработени снимки, 4 бр. принтирани картички и ваучер за подарък на стойност 40лв. Картичките и ваучера ще получиш или по Еконт/Спиди за твоя сметка или на място от студиото 5-6 дни след заснемането, за да ги имаш тъкмо на време за празника. 

Може да дойдеш с твои цветя или да използваш тези, които ние ще имаме на разположение. 

Снимките ще бъдат заснети на семпъл, светъл фон. 

Какво е нужно за да запишеш час за фотосесия:

Попълни формата или ни пиши съобщение във Фейсбук страницата ни. В рамките на следващия ден ще се свържем с теб за потвърждение и уточняване на точен час. 

Намери ни лесно

Намери ни лесно

Адресът на студиото ни е гр. София, ул. Канарче 8. 

Обикновено на близо има място за паркиране. Ако имаш затруднение да ни откриеш, обади ни се: +359 894 63 11 67